Որորնեք և սեղմե՛ք Enter
Դեկտեմբեր 19 2023
Շերտավոր խմոր

Թխման համար պատրաստ շերտավոր խմոր

Բաղադրությունը՝ ցորենի բարձրակարգ ալյուր, ֆիննական կարագ, հավկիթ, շաքարավազ, ֆիննական չոր կաթ, ֆիլտրացված ջուր, կերակրի աղ, կիտրոնաթթու, խնձորի քացախ։
Պահպանել -18°C ջերմաստիճանային պայմաններում, սառցարանային խցում:
Ապասառեցումից հետո նորից չսառեցնել։
Զտաքաշը՝ 500 գ. ±3%
Պիտանելիության ժամկետը՝ պահպանման պայմանները պահպանելու դեպքում՝ 4 ամիս արտադրման օրից:
Առանց հավելումների

Ինչպե՞ս թխել

Խմորի գունդը հանել սառցախցիկից և թողնել զով վայրում այնքան ժամանակ, որ այն փափկի։ Գրտնակել նախընտրելի չափսի և հաստության (2,5 - 3 մմ), ըստ անհրաժեշտության՝ կտրատել և թխել (180°C - 200 °C)։ Խմորը նախատեսված է զանազան խմորեղեններ և անուշեղեն պատրաստելու համար՝ գաթա, խաչապուրի, միլֆեյ, մսային ու բանջարեղենային կարկանդակներ և այլն։