Որորնեք և սեղմե՛ք Enter
Դեկտեմբեր 19 2023
Խաչապուրի

Թխման համար պատրաստ խաչապուրի

Բաղադրությունը՝ ցորենի բարձրակարգ ալյուր, ֆիննական կարագ, հավկիթ, շաքարավազ, ֆիննական չոր կաթ, ֆիլտրացված ջուր, կերակրի աղ, կիտրոնաթթու, խնձորի քացախ։ Միջուկը՝ անարատ կաթից պատրաստված պանիր։
Պահպանել -18°C ջերմաստիճանային պայմաններում, սառցարանային խցում:
Ապասառեցումից հետո նորից չսառեցնել։
Զտաքաշը՝ 550 գ. ±3%
Պիտանելիության ժամկետը՝ պահպանման պայմանները պահպանելու դեպքում՝ 4 ամիս արտադրման օրից:
Առանց հավելումների

Ինչպե՞ս թխել

Նախ միացնել ջեռոցը 200°C ջերմաստիճան։ Մինչ ջեռոցը կտաքանա, փաթեթավորումից հանել ցանկալի քանակությամբ խաչապուրիները և շարել յուղաթղթով պատված թխման տապակի վրա՝ միմյանցից 3 սմ հեռավորության վրա, ապա վրան հարած ձու քսել, ջեռոցի ջերմաստիճանը իջեցնել մինչև 180°C և թխել 15-20 րոպե՝ մինչև խաչապուրիները ոսկե դարչնագույն դառնան: Վայելի՜ր...