Հարիսա

Հարիսա

1 կգ հավի միս

500 գրամ ձավար

Վալիո կարագ

Պատրաստման եղանակը՝

Ձավարը լցնել սառը ջրի մեւ և թողնել մի քանի ժամ: Հավի միսը կտրատել,  վրան լցնել ձավարը, ավելացնել այնքան ջուր, որ 4-5 սմ. ծածկի կաթսայի պարունակությունը: 

Եփել դանդաղ կրակի վրա: Երբ թանձրանա, սկսել խառնել փայտե գդալով: Եփել այնքան, որ դառնա ծորուն միատարր շիլա: Ընթացքում առանձնացած և հանել ոսկորները: Ավելացնել աղ: Մատուցել վալիո կարագով։ 
 

Bella

29.01.2019

Բաղադրատոմսեր