Խնձորով շտրուդել

Խնձորով շտրուդել

120 գրամ Վալիո կարագ 
1 կգ խնձոր 
750 գրամ շերտավոր խմոր 
250 գրամ շաքարավազ 
2 ձու 
դարչին 
Պատրաստման եղանակ 
Շերտավոր խմորը նախապես հանել սառցարանից։ 
Խնձորը կտրատել եւ կարագով տապակել, ստացված զանգվածի վրա ավելացնել շաքարավազ եւ դարչին։ 
Գրտնակած խմորի վրա լցնել ստացված խնձորի զանգվածը, փաթաթել։ 
Թխել շտրուդելը նախապես 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 20-25 րոպե:

Bella

13.01.2019

Բաղադրատոմսեր